Кіровоградщина отримає додатково 53 мільйони гривень на ремонт доріг державного значення

  • 7 вер. 2018 17:03
  • 792
    • Новина Кіровоградщина отримає додатково 53 мільйони гривень на ремонт доріг державного значення Ранкове місто. Кропивницький
     
    Відповідна інформація розміщена офіційному веб-сайті Міністерства інфраструктури. У повідомленні йдеться, що рішення було схвалено під час засідання Кабінету Міністрів України 5 вересня.  Про це пише сайт Кіровоградської облдержадміністрації.
     
    Перерозподіл коштів на будівництво та реконструкцію автодоріг вирішили зробити з метою раціонального використання бюджетних коштів в сезон будівництва доріг. Урядовим рішенням внесено зміни до переліку об’єктів капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення та обсягів бюджетних коштів в рамках окремих бюджетних програм, які реалізуються у 2018 році.
     
    Перерозподіл буде зроблений за рахунок об’єктів, де за результатами проведених тендерних процедур виникла економія коштів. Ці кошти будуть перерозподілені на інші об’єкти, що потребують додаткового фінансування. Також з переліків виключено об’єкти, які не забезпечені проектною документацією та не готові до реалізації.
    В рамках програми «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення» передбачається як зменшення, так і збільшення видатків у низці областей.
     
    Видатки збільшено: Вінницькій області на 46 млн. гривень, Дніпропетровській - на 25,99 млн гривень, Кіровоградській - на 52,85 млн гривень, Одеській - на 30 млн гривень, Полтавській - на 50 млн гривень, Хмельницькій - на 25,33 млн гривень, Черкаській - на 25 млн гривень.
     
    Відзначимо, що серед областей, де збільшено видатки на ремонт доріг державного значення, найбільша сума передбачена Кіровоградській області.
     
    Натомість зменшено видатки Волинській області на 3,87 млн гривень, Житомирській області на 61,4 млн гривень, Івано-Франківській області на 47,97 млн гривень, Київській області на 28,37 млн гривень, Миколаївській області на 98,61 млн гривень, Чернівецькій області на 67,81 млн гривень.
     
    За окремими бюджетними програмами передбачено зменшення видатків у Київській області на 133,5 млн гривень, Одеській області на 198,2 млн гривень. Натомість збільшено видатки у: Вінницькій області на 231,92 млн гривень, Черкаській області на 99,79 млн гривень.
     
    Нагадаємо: Коли і де буде перекритий рух транспорту у Кропивницькому у День міста