Школяр із Кропивницького передав 3-ому полку модель Донецького аеропорту, зроблену з Лего (ФОТО, ВІДЕО)

  • 5 вер. 2018 09:41
  • 1613
  •  
     
    10-річний школяр із Кропивницького, Вова Колісниченко, подарував «музею кіборгів» 3-го полку спеціального призначення зроблену з Лего модель конструкції Донецького аеропорту, яку хлопчина збудував власним руками після перегляду фільму «Кіборги».
     
    - Ми всією сім’єю дивилися фільм, а після його закінчення Вова мовчки піднявся та пішов до своєї кімнати. Через дві години конструкція вже була готова. Спочатку ми просто виставили її у соцмережі, де вона набула значної популярності, а потім друг сім’ї запропонував передати цю модель нашим спецназівцям, - розповідає батьки хлопчика.
     
     
    У свою чергу Вова Колісниченко також не залишився без подарунка. Бійці 3-го полку подарували хлопчині два томи коміксів про ті події, які відбували у Донецькому аеропорту.
     
     
    Окрім цього для юного кропивничанина та усі присутніх спецназівці провели екскурсію «музеєм кіборгів» 3-го полку спеціального призначення м. Кропивницького.
    Відвідувачам представили чотири зали, де перша з них - зала мирного часу. Друга зала – це початок війни на сході країни. Третя присвячена захисту Донецького аеропорту, а в четвертій присутні вшанували загиблих кропивницьких спецпризначенців.
     
    Аліна Кулик