"Приват-Банк" на Кіровоградщині перетнув мільярдний рубіж

  • 4 вер. 2018 12:25
  • 2597
    • Новина «Приват-Банк» на Кіровоградщині перетнув мільярдний рубіж Ранкове місто. Кропивницький
     
    "Приват-Банк" на Кіровоградщині видав 1 мільярд 300 мільйонів гривень в кредит фізичним особам нашої області. З цієї нагоди філія "Приват-Банку" в області провела прес-конференцію 4 вересня, на якій працівники установи розповіли про нові можливості банку. 
     
    Відтак, керівниця напрямку "Оплата частинами" Олена Юрова розповіла про сервіс, який не має аналогів у інших банках країни. 
     
    - Оплата частинами дуже вигідна, бо має гарні умови. Українці найчастіше користуються цією послугою при покупці цифрової техніки, смартфонів, ноутбуків, холодильників та багато іншого. Послуга надається під мінімальний відсоток практично в кожній торгівельній точці на всі групи товарів, включаючи й продовольчі, - говорить Олена Юрова. 
     
    Про ще одне нововведення розповів керівник напрямку споживчого кредитування Євгеній Ратушний.
     
    - Нещодавно "Приват-Банк" ввів нову послугу кредитування автомобілів. Як нових так і вживаних. Ми працюємо з усіма автосалонами країни в тому числі й Кіровоградщини. А наші спеціалісти ще й допоможуть обрати гарний вживаний автомобіль. 
     
    Євгеній Ратушний також розповів про житло в кредит без довідки про доходи, з правом дострокового погашення та без прив'язки до долара. Такі кредити "Приват-Банк" надає в містах, де населення більше 100 тисяч чоловік. На Кіровоградщині це Кропивницький, Світловодськ та Олександрія.
     
    Аліна Кулик