Які порушення виявили поліцейські під час операції "Перевізник"?

  • 4 вер. 2018 12:15
  • 1426
    • Новина Які порушення виявили поліцейські під час операції «Перевізник»? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські виявили майже півтисячі порушень, допущених водіями пасажирського транспорту. Про це повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області 
     
    На території області триває операція «Перевізник», до проведення якої, окрім працівників поліції, залучено представників територіального підрозділу Укртрансбезпеки та представників громадськості.
     
    Із початку проведення відпрацювання поліцейські перевірили 2 630 автобусів, які використовуються для надання послуг із перевезення пасажирів. Із них 25 виявилися технічно несправними. 
     
    У рамках вжитих заходів було виявлено 495 порушень, допущених водіями відповідних транспортних засобів, за якими складено адміністративні матеріали. 
    Зокрема, 113 – за порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів (ст. 121-2 КУпАП), 231 – за порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів чи вантажів автомобільним транспортом (ст. 133-1 КУпАП) та 40 – за порушення водієм правил керування, правил користування ременями безпеки або мотошоломами (ч. 2-3 ст. 121 КУпАП).
     
    Робота у даному напрямку продовжується.