На Кіровоградщині пожежники сім разів гасили загоряння у житловому секторі

  • 3 вер. 2018 11:32
  • 742
    • Новина На Кіровоградщині пожежники сім разів гасили загоряння у житловому секторі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини загасили сім пожеж, що стались у житловому секторі. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Кіровоградській області 
     
    Так, 1 вересня о 11:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Миру села Іванківці Знам’янського району. Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння горіло 48 м2 господарчої споруди та 5 т сіна і соломи. О 12:02 пожежу  локалізували та о 13:49 – ліквідували. До гасіння залучалось чотири чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини Знам’янки та місцева пожежна команда ТОВ АФ «Іванківці».
     
    Бійці 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини Онуфріївки після опівдня ліквідували пожежу 15 м2  покинутої будівлі на відкритій території на вулиці Луговій  села Петрівка Онуфріївського району.
     
    Крім того, двічі до гасіння пожеж залучались рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини  Голованівська: о 16:30 повідомлення про пожежу надійшло з села Розділ. Там на вул. Молодіжній горіло 24 м2 сінника та 500 кг сіна в ньому на території приватного домоволодіння. Повертаючись до підрозділу, рятувальники 13-ї ДПРЧ отримали ще один виклик про пожежу на території приватного домоволодіння на вулиці Миру села Капітанка Голованівського району. Там горіло 10 м2 сінника та 200 кг сіна в ньому. О 17:20 пожежу локалізували та о 17:42 – загасили.
     
     
    Цього ж дня годиною пізніше вогнеборці 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини  Гайворона ліквідували пожежу 60 м2  літньої споруди та домашніх речей, 500 кг вугілля на території приватного домоволодіння на вулиці Садовій села Могильне Гайворонського району. Рятувальники 19 Державної пожежно-рятувальної частини  м. Новоукраїнки о 18:02 виїздили на пожежу, що сталася на вулиці Крилова. По прибуттю було встановлено, що горить 15 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння та автомобіль ВАЗ 2108. О 18:20 пожежу локалізували та о 18:41 – остаточно загасили. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини Новоукраїнки.
     
    Вже 2 вересня о 00:14 рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини Петрового та місцева пожежна команда ТОВ а/ф «П’ятихатська» с. Володимирівка залучались до ліквдації пожежі господарчої будівлі на вулиці Спортивній села Володимирівка Петрівського району.
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.