Кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині: таємниче зникнення, раптова смерть, політ у прірву...

  • 1 вер. 2018 11:06
  • 1597
    • Новина Кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині: таємниче зникнення, раптова смерть, політ у прірву... Ранкове місто. Кропивницький
    Поліція закликає поширювати в соцмережах фото зниклої в Суботцях дівчини
     
    Поліція Кіровоградщини закликає мешканців області поширювати в соцмережах фотографії зниклої у День Незалежності в Суботцях 17-річної Діани Хріненко. Про це журналісту сайту «Утренний город» повідомила речниця ГУНП в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.
     
    — Працівники поліції наразі продовжують пошуки зниклої безвісти неповнолітньої. Будемо вдячні громадянам за поширення фотографії з інформацією про зниклу у соцмережах. Якщо комусь відома інформація про місцезнаходження Діани, просимо зателефонувати за номером «102», — повідомила Віталіна Бевзенко. Знам’янський відділ поліції встановлює місцезнаходження Хріненко Діани Олександрівни, 2001 року народження, мешканки села Суботців, яка 24 серпня о 21:00 пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.  
     
    Її прикмети: худорлявої статури, зріст 170 см, волосся довге світло-русявого кольору. Була одягнута у брюки білого кольору, білу блузку, червоний кардиган, босоніжки білого кольору.
     
     
    При собі мала сумку золотистого кольору та мобільний телефон із номерами 096-40-10-385, 050-143-41-05.
    Працівники поліції звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Діани Олександрівни Хріненко, повідомити за телефонами: (05233) 2-12-80, 2-20-94  або до найближчого відділення поліції за номером «102».
     
    Як стало відомо з власних джерел, до пошуків зниклої дівчини залучили багато поліцейських з Кропивницького. У результаті пошуків знайшли закривавлений мобільний телефон і сліди крові.
     
     
    Скутерист после звонка в полицию неожиданно скончался
     
    В Александрии, что на Кировоградщине, возле "Гранд Плазы" при невыясненных обстоятельствах скончался скутерист.  Об этом сообщает Моя Александрия.  
     
    Возле торгового центра "Гранд Плаза" со стороны на улицы Софиевской (бывш. Луначарского) на тротуаре скончался мужчина 26 августа.
     
    Как рассказали полицейские, скутерист сам позвонил в полицию перед смертью. Тело находилось на тротуаре, а рядом лежал скутер.
    На месте происшествия работала полиция. Правоохранители установили личность потерпевшего. Им оказался 50-летний александриец, скутер принадлежит ему.
     
     
    Как рассказали полицейские, скутерист сам позвонил в дежурную часть в 13.57 и сообщил, что на перекрестке его не пропустила иномарка черного цвета, а вышедший из иномарки водитель его ударил. Прибывший экипаж нашел мужчину уже мертвым. Второго участника происшествия на месте не было.
     
     
     
    На Кіровоградщині з мосту впала величезна вантажівка (ФОТО)
     
    У селі Звенигородці під Олександрією з мосту впала фура.  Про це повідомляє Depo.Кропивницький.
     
    Подія трапилася на світанку у вівторок, 28 серпня. Водій вантажівки не постраждав.
    Автомобіль належить "Олександрійській зерновій компанії".
     
    За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням, наїхав на бордюр, який розділяє дорогу на мосту, і його викинуло в річку. 
     
     
     
    Корова вирішила охолодитися у Інгулі
     
    У Кропивницькому бійці ДСНС дістали корову з річки. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    29 серпня о 17:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гулака-Артемовського у Кропивницькому у Інгул зайшла корова та не може вибратись звідти самостійно. Бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького, які прибули на місце виклику, дістали тварину з річки. Корова не зазнала ушкоджень.
     
     
     
    Загорівся будинок з колонами
     
    У понеділок, 28 серпня, близько 12.00 у міській раді Кропивницького сталася пожежа. За інформацією свідків, пожежа виникла в кабінеті на першому поверсі. 
     
    - Ми сиділи, працювали, і раптом як залунав сигнал пожежі. Ми всі і повибігали з кабінетів, - говорить працівниця міської ради. 
     
    Наразі біля установи знаходиться три пожежних автомобіля та рятівники. 
    Усіх працівників міської ради було евакуйовано з приміщення. Причини пожежі наразі невідомі.
     
    - За попередньою інформацією, склалася аварійна ситуація в електрообладнанні в електрощитовій будівлі міськвиконкому. Щоб детально вивчити цю подію, треба щоб розвіявся дим, і встановити причину згорання, коли приміщення вже буде не задимлене, - повідомив журналісту начальник сектору запобігання надзвичайним ситуаціям Кропивницького міськрайонного відділу В'ячеслав Ковальов.