Хочеш безкоштовно навчатися у місті Лева? Звертайся до служби зайнятості

  • 30 серп. 2018 13:07
  • 807
    • Новина Хочеш безкоштовно навчатися у місті Лева? Звертайся до служби зайнятості Ранкове місто. Кропивницький
     
    Мабуть, небагато знайдеться на Землі професій, що сягають у таку давнину, як професія муляра. Вона – найдавніша серед людських занять та усіх будівельних професій.
     
    Багато хто вважає професію муляра вузькою. Адже, по суті, до його обов'язки входить тільки зведення стін і нічого більше. Проте це лише на перший погляд. Якщо уважно придивитися до муляра, можна переконатися в тому, що його діяльність досить різноманітна. Кожен будівельний об'єкт не схожий на інший і вимагає від спеціаліста різних навичок. Муляр робить кладку несучих стін, фундаменту арок, зводів, колон, бере участь в установці віконних і дверних коробок.
     
    Потреба у робітниках цієї професії постійна і має тенденцію до зростання. У більшості регіонів України муляр без особливих складнощів знаходить роботу в будівельних організаціях, на підприємствах та в установах різних форм власності. Наприклад, домобудівних комбінатах, ремонтних і житлових управліннях тощо. Таким чином, професія муляра має сталий попит на ринку праці.
     
     
    Таким чином, усіх, кого зацікавила зазначена професія, служба зайнятості має можливість навчити на базі Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості шляхом організації професійного навчання. Нaвчaння рoзпoчинається з 3 вересня цього року. Курc нaвчaння тривaтиме 5,3 мicяця.
     
    Якщо Ви бажаєте змiнити прoфеciю – звертайтеся дo Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi, що знаходиться зa aдреcoю: м. Крoпивницький, вул. Леоніда Куценкa, 10.
     
    Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості