ЮніорБанк зустрівся з освітянами Кіровоградщини

  • 29 серп. 2018 19:03
  • 679
    • Новина ЮніорБанк зустрівся з освітянами Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький
     
    ЮніорБанк став учасником цьогорічної обласної серпневої конференції педагогічних працівників, що відбулася у  Новоукраїнці. 28 серпня та була присвячена якості освіти у новій українській школі. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому.
     
     
    «Якісна сучасна освіта, про яку йшлося на конференції, неможлива без фінансової грамотності школярів, - розповідає Вікторія Подкладенко, керівник напрямку ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Завдячуючи запрошенню управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА та Новоукраїнського міського голови  Олександра Корінного, ми отримали унікальну можливість презентувати директорам шкіл області БЕЗКОШТОВНУ Бізнес-Школу ЮніорБанку та переваги проекту «Карта харчування». Нас не лякають ні відстані, ні час - проводимо навчання у всіх, навіть самих найвіддаленіших учбових закладах області, підтримуючи концепцію сучасної школи - рівного доступу усім до освітніх послуг».
     
    Сьогодні ЮніорБанк не лише навчає фінансовій грамоті, але й проводить цікаві екскурсії, акції та конкурси, запрошує до квест-кімнати «Загублені у банку». Картка Юніора надає можливість кожному навчитися користуванню банківськими картками та продуктами, освоїти правила безпечного користування Інтернетом. Пропуском до ЮніорБанку є карта Юніора, яка випускається за згодою і під контролем батьків. Це справжня платіжна карта, з якою школяр може користуватися «дорослими» банківськими послугами.
     
    «Якщо ти вже став школярем, то маєш стати і фінансово обізнаним, і відповідно, - власником особистої банківської картки. Ну, а пиріжок з капустою - вдвічі смачніший, якщо його придбати через Apple Pay <https://privatbank.ua/cpa/applepay> у шкільному буфеті, -  додає пані Вікторія. - Якщо ж у тебе ще немає власної банківської картки - не біда. Запроси батьків у будь-яке відділення банку та отримай не лише картку, але й яскраву екскурсію відділенням. Чекаємо на кожного. До речі, якщо ти дуже зайнятий, то відкрити карту юніора можуть батьки самостійно, якщо ти їм дозволиш:)».
     
    У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.
     
     
    Нагадаємо: ПриватБанк та POSTER навчили ботів купувати каву