Чи дійсно кропивницька "Гідросила" постачає продукцію до військового комплексу в Росії?

  • 28 серп. 2018 11:32
  • 2856
    • Новина Чи дійсно кропивницька «Гідросила» постачає продукцію до військового комплексу в Росії? Ранкове місто. Кропивницький
     
    До уваги спільноти!!! 
     
    Мережею Фейсбук поширються дописи стосовно, нібито, причетності "Гідросили" до постачання гідравліки на підприємства військово-промислового комплексу Росії. Про це у ФБ пише замісниця генерального директора по зв’язкам з громадськістю у Гидросила Світлана Семенова.
     
    Заявляємо, що "Гідросила" є найбільшим виробником гідравліки у Східній Європі та експортує свою продукцію у 48 країн світу, яка застосовується виключно для виробництва техніки цивільного призначення (сільгосп та будівельної техніки). 
     
     
    Звертаємо вашу увагу, що зображення, яке подається у пості активістки, є фотоколажем. А згаданий у пості гідронасос НШ-32А був розроблений ще у 1962 році, і вже 20 років на заводи-виробники техніки не постачається (застосовується як запчастина б/в техніки виробництва СРСР).
     
    Незрозуміло, з якою метою авторка посту додала на скрін-шот сайту зображення нового військового «Уралу». Ось оригінальне посилання
    Також слід додати, що згаданий сайт – це інтернет-магазин запчастин для техніки на автошасі, яких безліч.
     
    Наразі ми не встановили, з якою метою поширюються неправдиві (фейкові) новини про нашу компанію. Даним питанням вже займається служба безпеки.