Кропивничани активно QR-ризуються

  • 27 серп. 2018 11:32
  • 996
    • Новина Кропивничани активно QR-ризуються Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивничани отримали паперові рахунки обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» за липень уже з QR-кодом. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому.
     
    Тепер оплатити послуги за водопостачання та водовідведення можна миттєво і в безконтакному режимі, навіть не переймаючись правильністю заповнення платіжок.
     
    Сервіс ПриватБанку “Платежі за QR-кодом”, який працює на основі мобільного додатку Privat24 і QR-кодів, впровадили на ОКВП «Дніпро-Кіровоград».
     
    «Співпраця з ПриватБанком ніколи не буває нудною чи монотонною. Це завжди пошук нових ідей, впровадження інновацій та сучаних фішок, - розповідає Роман Ілик, директор обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград». - Спочатку ми спробували оплату за послуги на сайті. Відсоток онлайн-оплат приємно здивував. Потім запровадили оплату через QR-код у власному кабінеті споживача на сайті підприємства. Тому питання про  впровадження оплати через QR-код на квитанціях взагалі не стояло. Ми дбаємо про наших споживачів та надаємо право вибору: здійснювати оплати можна і через наш сайт, і Приват24 (навіть мобільний), і термінали чи каси банків, і тепер за квитанціями з QR-кодом. Головне - вчасна та повна сплата!».
     
    Технологія миттєвої оплати комунальних платежів має безліч переваг. По-перше, миттєво, без черг, комісій, заповнень квитанцій та можливих помилок. По-друге, її впровадження не потребує жодних додаткових інвестицій і витрат коштів.
     
    «Це дійсно круто! Ні тобі паперів, цифр, складних розрахунків, - ділиться враженнями кропивничанин  Владислав. - І зовсім нічого важкого чи складного. Головне - не лінуйтеся спробувати! Повірте, Ви назавжди станете прихильником цих швидких, безпечних і, головне, безпроблемних розрахунків. Усе, на що потрібно витратити час - завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24. А далі все простіше простого. На головній панелі додатку Privat24 натискаємо кнопку з зображенням QR-коду та скануємо його з квитанції чи в Інтернеті, обираємо картку для оплати - і вуаля!».
     
    «Сьогодні за технологією миттєвої оплати через QR-код кропивничани можуть оплатити послуги не лише ОКВП “Дніпро-Кіровоград”,  - розповідає Артем Чайка, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Через QR-код можна оплатити послуги інтернет-провайдера “Шторм”, обленерго, облгазу, дитячих садків тощо. Не обділені новітніми технологіями і жителі регіону. Так, жителі м. Гайворона оплачують послуги інтернет-провайдера та комунального підприємства “Гайворонський комунальник”, жителі Смоліно з задоволенням оплачують за допомогою цієї послуги ще й і квартплату. До речі, саме Смоліно стало першим містом Кіровоградщини, де комунальники почали друкувати квитанції з зображенням QR-коду. У Олександрії та Знам’янці запроваджено оплату за допомогою QR-коду проїзду у міському транспорті».
     
    Технологія «Платежі за QR-кодом» є відкритою національною платформою, що дозволяє безконтактно оплачувати будь-які комунальні платежі в будь-якій точці країни. ПриватБанк пропонує усім постачальникам послуг, комунальним підприємствам і фінансовим установам, які приймають комунальні платежі, користуватися можливостями технології «Платежі за QR-кодом» і готові надати всю інформацію для впровадження такої технології.
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому продовжується конкурс малюнків "Моя улюблена iграшка"