Викрадач мопеду тікав полями від патрульних

  • 27 серп. 2018 10:01
  • 755
    • Новина Викрадач мопеду тікав полями від патрульних Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині мопед, який рухався з порушенням правил дорожнього руху, поліцейські  виявили 24 серпня близько 8-ї години на автодорозі М-12.
     
    На вимогу патрульних зупинитись водій не відреагував і вдався до втечі. Проте коли зрозумів, що безрезультатно, кинув мопед та спробував утекти полями. Патрульні одразу його наздогнали та затримали.
     
    Як виявилось потім, водій мопеду не мав при собі посвідчення водія, реєстраційного документу на транспорт та полісу обов'язкового страхування. Натомість пред'явив пенсійне посвідчення, яке, як з'ясували патрульні, йому не належало.
     
    Дізнавшись справжні дані особи, інспектори встановили, що водій перебуває в розшуку Вовчанським відділком поліції Харківської області за викрадення іншого транспортного засобу.
     
    При поверхневій перевірці, яку патрульні провели громадянину згідно ст.34 Закону України "Про Національну поліцію", виявили мобільний телефон Xiaomi Redmi 5 Plus. Він також значився як викрадений в селищі Овідіополь Одеської області.
     
    При спілкуванні патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду показав 0,9 проміле, що в 4,5 рази більше допустимої норми. Патрульні склали на водія протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП.
     
    Враховуючи всі обставини цієї ситуації, патрульні викликали слідчих.
     
     
    Увага! Розшук! На Кіровоградщині зникла сімнадцятирічна дівчина