В Олександрії працівники поліції затримали двох чоловіків, причетних до пограбування

  • 20 серп. 2018 16:02
  • 747
    • Новина В Олександрії працівники поліції затримали двох чоловіків, причетних до пограбування Ранкове місто. Кропивницький
     
    До відділу поліції повідомлення про злочин надійшло від 40-річної місцевої жительки. До помешкання жінки зайшли невідомі особи та вкрали її гроші і майно. Про це повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    У результаті вжитих заходів поліцейські затримали грабіжників «за гарячими слідами».
     
    За інформацією правоохоронців, чоловіки вкрали кошти у сумі 10 000 гривень і два мобільні телефони місцевої мешканки.
     
    «На пошуки зловмисників, які скоїли грабіж, були задіяні всі наряди, що працюють у місті. Під час проведення слідчо-розшукових дій працівники поліції встановили осіб, причетних до кримінального правопорушення. Ними виявилися місцеві мешканці, 33 та 20 років. 
     
    Чоловіків затримано у порядку ст. 208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.
     
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині у покинутому будинку померла жінка