У Кропивницькому змінили локації покладання квітів до Дня незалежності України

  • 20 серп. 2018 11:16
  • 1019
    • Новина У Кропивницькому змінили локації покладання квітів до Дня незалежності України Ранкове місто. Кропивницький
     
    20 серпня на нараді з керівниками підприємств ЖГК міської ради Кропивницького начальник управління з питань внутрішньої політики Сергій Запорожан міськради повідомив  корегування кількості локацій, де відбудеться покладання квітів до Дня незалежності України.
     
    24 серпня, починаючи з 8.30, почнеться покладання квітів. Раніше було визначено чотири локації покладання квітів, а сьогодні оголосили вдвічі більше місць.
     
    - Це буде парк «Ковалівський», пам’ятник В. Винничнку, пам’ятник Т. Шевченку, меморіальна дошка В. Чміленку, меморіальна дошка В.Чорноволу, меморіал загиблим Небесної Сотні та площа Богдана Хмельницького, - повідомляє Сергій Запорожан.
     
    Основна хода з покладанням квітів пройде по вулиці Шевченка, Великій Перспективній до центральної площі міста та завершиться біля меморіальної дошки В. Чміленку. 
    Також начальник управління з питань внутрішньої політики міської ради Кропивницького повідомив, що вулицю Шевченка 23 серпня до Дня Державного Прапору буде перекрито від вулиці Чорновала й до вулиці Декабристів. Орієнтовно перекриття триватиме з 8.45 до 10-ї ранку. 
     
    - 24 серпня перекриття доріг не буде. Лише невеличкий супровід ходи по вулиці Шевченка та Великій Перспективній, - запевняє Сергій Запорожан.
     
    Аліна Кулик