У Харкові під час виконання службових обов'язків загинув поліцейський

  • 20 серп. 2018 11:35
  • 1145
    • Новина У Харкові під час виконання службових обов'язків загинув поліцейський Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Харкові під час виконання службових обов'язків загинув  29-річний патрульний поліцейський Дмитро Кірієнко. Про це на ФБ повідомляє Патрульна поліція України
     
    "У Харкові під час виконання службових обов'язків загинув наш колега, 29-річний патрульний поліцейський Дмитро Кірієнко.
     
    Учора ввечері він обійняв дружину, поцілував 2-річну донечку і, зачинивши за собою двері, пішов оберігати спокій рідного міста. Цього разу — востаннє.
     
    Вночі екіпаж Дмитра першим виїхав на виклик про стрілянину у будівлі міської ради. Невідомий зі зброєю, намагаючись проникнути в приміщення міської ради, відкрив вогонь і важко поранив охоронця. На місце події прибули два екіпажі патрульної поліції, серед яких був і Дмитро Кірієнко. Патрульні вели перемовини зі зловмисником, однак той почав стріляти по поліцейських. Дмитро Кірієнко отримав два вогнепальні поранення, які виявилися несумісні з життям. Від отриманих поранень він помер у лікарні.
     
    Дмитро один із тих, хто з-поміж перших прийшов в наші лави, служити та захищати. У пам’яті всіх, хто знав і працював разом з Дмитром, він залишиться принциповим і чуйним керівником, поліцейським, який вірно та самовіддіно служив Батьківщині та українському народу.
     
    Ми висловлюємо наші найглибші співчуття рідним, близьким, друзям, колегам Дмитра.
     
    Пам'ятаємо, сумуємо разом з вами. Світла пам'ять..."
     
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому попрощалися з загиблим воїном Михайлом Яровим (ФОТО)