Проблема прориву водної мережі на вулиці Михайлівська вирішено, наслідки аварії ліквідовуються

  • 18 серп. 2018 12:00
  • 906
    • Новина Проблема прориву водної мережі на вулиці Михайлівська вирішено, наслідки аварії ліквідовуються Ранкове місто. Кропивницький
     
    Нарешті вдалося достукатися до представника власника будівельного комплексу на перехресті вулиць Шевченка/Михайлівська у Кропивницькому.
     
    Про це у ФБ пише начальник спецінспекції міської ради Кропивницького Андрій Максюта
     
    Відносно будівництва на перехресті вулиць Шевченка/Михайлівська. 
    Вчора знайшовся представник власника. Оплатив водоканалу аварійне відключення води. Абонвідділ водоканалу порахує втрати за воду, що текла кілька днів вулицями міста через порив на мережах власника "крутої" стройки (і його недопуск аварійних служб водокпналу до об'єкту) і цей власник заплатить за ці втрати. Все справедливо!!! А не люди будуть платити!!
     
    Далі - дорогу, яку розрили через цю аварію, також асфальтуватиме цей суб'єкт, а не водоканал чи міського бюджету ЖКГ повинно латати дірки і місця розриттів окремих "крутих" і розумних за рахунок коштів усієї громади!
     
    А всьому виною НЕЗАКОННИЙ ПАРКАН і небажання дотримуватися Правил благоустрою міста. Порушуєш і завдаєш шкоди місту - плати штрафи до бюджету.
     
    Наша роботе не даренмна. Не допустимо у місті БЕЗВІДПОВІДАЛЬНО порушувати благоустрій!
     
    Нагадаємо, що на минулому тижні на перехресті вулиць Шевченка та Михайлівська з-під незаконного паркану, яким огороджено будівництво комплексу, який будує громадянка Денисова (мати екс-податківця, а нині чиновника Запорізької ОДА Гордієнка), фонтаном текла вода, тече вже протягом тижня, але вчора прорвало вже досить серйозно - "ріки" по всьому центру. 
     
     
    Нагадаємо: Хто заливає водою центральні вулиці Кропивницького? (ФОТО)