Перед святами безробітні Устинівки прибирали своє місто

  • 17 серп. 2018 17:02
  • 844
    • Новина Перед святами безробітні Устинівки прибирали своє місто Ранкове місто. Кропивницький
     
    У підготовці до свята Дня Незалежності селищна та сільські ради Устинівського району активізували роботу щодо організації громадських робіт, адже є можливість завдяки спільним коштам місцевого бюджету та коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття забезпечити як благоустрій території, так і організувати допомогу учасникам АТО та сім’ям загиблих учасників АТО. 
     
    Устинівська селищна рада напередодні Державних свят – Дня Державного прапора та Дня Незалежності, готується і до святкування Дня селища, яке відзначається 18 серпня. Саме тому Комунальне підприємство «Комунальник» Устинівської селищної ради звернулося з клопотанням до Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості з метою залучення до громадських робіт 7 безробітних, які охоче погодилися на запропоновану роботу. 
     
    У результаті плідної співпраці радує око біленькими бордюрами та просапаними ділянками центральна вулиця селища, парк Устинівки став чепурненьким і чекає своїх гостей, а меморіали загиблим воїнам сяють чистотою і вказують на турботу, шану та пам'ять про них. 
     
    Задоволені всі: населення та гості селища – від чистоти та порядку, безробітні – від додаткового заробітку, а працівники центру зайнятості – від результативності своєї роботи.
     
    Алла Хохуля, провідний фахівець відділу надання соціальних  послуг Устинівської  районної філії  Кіровоградського  обласного центру зайнятості
     
     
    Нагадаємо: Чи має право суб'єкт підприємницької діяльності зареєструватись центрі зайнятості?