Безробітних Кіровоградщини запрошують стати фахівцями ресторанного бізнесу

  • 17 серп. 2018 13:04
  • 716
    • Новина Безробітних Кіровоградщини запрошують стати фахівцями ресторанного бізнесу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості допомагають безробітним зайняти своє місце на ринку праці.
    28 серпня поточного року, на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян за професією «Офіціант». Курс навчання триватиме 5,4 місяці.
     
    Умовами для направлення на навчання є: повна загальна середня або професійно-технічна освіта; повноліття (не менше 18 років); медична довідка з допуском до професії.
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. 
     
    Варто зазначити, що після закінчення навчання та отримання відповідного свідоцтва, значно розширюються можливості випускників щодо працевлаштування, оскільки підвищується їхня конкурентоспроможність на ринку праці, а кваліфікаційні якості – в більшій мірі відповідають вимогам роботодавця.
     
    Якщо Вас зацікавила пропозиція щодо проходження професійного навчання – звертайтесь до міськрайонних центрів зайнятості, філій обласного центру зайнятості за місцем перебування.
     
    Слід пам'ятати, що здобувши професію, яка актуальна на ринку праці, шукач роботи має неабиякий шанс працевлаштуватися.
    Нагадаємо, що сьогодні роботодавці області потребують близько 40 працівників за професією «офіціант».
     
    Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
     
    Нагадаємо: У Світловодську безробітним пропонували вакансії менеджерів, диспетчерів та водіїв