Матч між «Зіркою» і «Коброю» з Харківа не відбудеться

  • 16 серп. 2018 12:03
  • 1286
    • Новина Матч між «Зіркою» і «Коброю» з Харківа не відбудеться Ранкове місто. Кропивницький
     
    Команда «Кобра» (Харків) на матч 5-го туру чемпіонату України серед команд першої ліги до Кропивницького не прибуде. Про це повідомляє прес-служба ФК "Зірка" Кропивницький.
     
    Причина - неможливість харківської команди відправитися в Кропивницький.
     
    Це другий матч поспіль, який Кобра не зможе зіграти в чемпіонаті. Раніше через харків'ян було відмінено поєдинок проти Гірник-Спорту. Підсумкове рішення по обох випадком прийме КДК ФФУ.
     
    Тим самим, ПФЛ поки не підтвердила зняття Кобри з Першої ліги. Сьогодні FootballHub повідомив, що харківський клуб припиняє існування.
     
    Раніше інформував, що колишні власники Геліоса, які є юридичними власниками Кобри, відправили лист до ПФЛ про зняття команди з чемпіонату.
     
    Кобра до літа цього року виступала в аматорському чемпіонаті Харківської області, а потім її власники домовилися про злиття з Геліосом, чиє попереднє керівництво втратило інтерес до футболу. Передбачалося, що новий власник Сергій Ващенко візьме на себе всі витрати, пов'язані з функціонуванням клубу.
     
    У трьох стартових турах Першої ліги Кобра зазнала трьох поразок із загальним рахунком 1:8.
     
    Таким чином, «Зірка» наступний свій матч проведе вже в Кубку України 22 серпня в Кременчуці проти «Кременя». Початок о 17:00.
     
     
    Нагадаємо: Дзюдоїст з Кропивницького здобув бронзу на Кубку Європи