Внаслідок необережного поводження з вогнем загоряються трава і сміття

  • 15 серп. 2018 18:10
  • 740
    • Новина Внаслідок необережного поводження з вогнем загоряються трава і сміття Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградській області за добу вогнеборці приборкали сім загорянь рослинності та сміття. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області здолали 7 пожеж на відкритих територіях.
     
     
    Так, двічі виїздили на гасіння таких пожеж бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії (с. Добронадіївка – 600 м2 трави та сміття, м. Олександрія – дерево). По одному випадку подібних загорянь приборкали рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького (вул. Добровольського – 20 м2 сміття), 17-ї ДПРЧ Світловодська (0,33 хвойної підстилки та 800 м2 трави біля районного центру), 22-ї ДПРЧ селища Устинівки (60 м2 трави у районному центрі), 27-ї ДПРЧ смт Новгородка (60 м2 трави за межами районного центру) та 32-ї ДПРЧ селища Петрове (с. Чечеліївка – 1800 м2 трави).
     
     
     
    Шановні громадяни!
    Наразі по області оголошено найвищий, 5-й рівень пожежної небезпеки. Закликаємо вас бути вкрай обережними з вогнем, бережіть навклоишнє природне середовище!
     
    Нагадаємо: На Арнаутово небайдужі громадяни і поліція допомогли пенсіонерці з інсультом