У Кропивницькому пройде перший благодійний книжковий аукціон на підтримку тяжкохворого хлопчика

  • 15 серп. 2018 14:03
  • 1177
    • Новина У Кропивницькому пройде перший благодійний книжковий аукціон на підтримку тяжкохворого хлопчика Ранкове місто. Кропивницький
     
    5 вересня о 16.00 у бібліотеці Чижевського відбудеться Перший благодійний книжковий аукціон за підтримки департаменту культури, туризму та культурної спадщини, Кіровоградського обласного художнього музею. Про це повідомляють організатори.
     
    Ініціаторами цієї акції виступили працівники обласної газети «Народне слово» та Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя».
     
    Зібрані від продажу книжок кошти підуть на лікування онкохворого школяра з села Плетений Ташлик Маловисківського району Дмитра Цибрія. Хлопчик вже вдруге бореться з лейкозом, пройшовши всі призначені блоки хіміотерапії. Єдиним шансом для нього лишається пересадка кісткового мозку. Операція проводиться у Києві в лікарні ОХМАДИТ.
    Придбавши будь-яку із запропонованих вам книжок, ви наблизите здійснення найголовнішої Дмитрової мрії – ЖИТИ.
     
    Серед лотів, наданих для аукціону, книжки Юрія АНДРУХОВИЧА, Петра ОССОВСЬКОГО, Марини ТАРКОВСЬКОЇ, Олександра КЕРДІВАРЕНКА, Василя БОНДАРЯ, Олександра ЖОВНИ, Бориса РЕВЧУНА, Володимира МОГИЛЮКА, Павла ЧОРНОГО, Тетяни БРУКС, Василиси САВИЦЬКОЇ та інших.