Студенти університету третього віку влітку не гають часу, а пізнають історію Кропивницького

  • 14 серп. 2018 12:06
  • 1155
    • Новина Студенти університету третього віку влітку не гають часу, а пізнають історію Кропивницького Ранкове місто. Кропивницький
     
    Студенти університету третього віку «НАТХНЕННЯ» влітку не гають часу, а пізнають історію нашого міста. Про це у ФБ пише керівниця університету третього віку «НАТХНЕННЯ» Фаіна Позднякова.
     
    "Вулицею Дворцовою ідуть люди поважного віку-  більш ніж 50 осіб. На них озираються, молодий чоловік мене запитує: «Це що за натовп, куди прямуєте?» Розповідаю йому про наш університет третього віку «НАТХНЕННЯ». А він каже: «В університетах зараз канікули».
     
     А мої дорослі студенти не хочуть відпочивати. Вони використовують кожну можливість пізнати щось нове, зустрітися, поділитися враженнями. Здорове життя – це життя з рухом. Як можемо – так і рухаємося, на скільки вистачає сил.
     
    Василь Ливицький - гід, журналіст, колишній студент педагогічного університету, дуже цікавиться дорослими студентами університету «НАТХНЕННЯ», хоче зробити свій внесок в різноманітність нашого життя. Не жалкуючи свого часу, не зважаючи на насичений графік зайнятості, він на волонтерській основі проводить екскурсію містом для людей поважного віку. Його мета – розповісти жителям обласного центру про те, чого вони не помічають в щоденній метушні, про архітектурні пом’ятки.
     
    Завдяки пану Василю історичні об’єкти стають візитівками міста. Ми йшли містом, а до нас примкнула молодь і люди середнього віку. Це дуже важливо", - йдеться у повідомленні.
     
     
     
    Нагадаємо: "Мистецтво бути шульгою" у Кропивницькому (ФОТО)
                          У Кропивницькому відкриється виставка «Мистецькі фантазії Володимира Кир’янова»