У Світловодську безробітним пропонували вакансії менеджерів, диспетчерів та водіїв

  • 14 серп. 2018 09:06
  • 872
    • Новина У Світловодську безробітним пропонували вакансії менеджерів, диспетчерів та водіїв Ранкове місто. Кропивницький
     
    Задоволення кадрових потреб роботодавців та сприяння зайнятості населення – головна мета міні-ярмарку вакансій, організованого фахівцями Світловодської міськрайонної філії обласного центру зайнятості. Захід  провели на замовлення КЗ «Власівський пансіонат для ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням» та ПП «ТД Каскад», у яких виникла необхідність оперативно підібрати працівників для укомплектування вільних вакансій водія автотранспортних засобів, вантажника, слюсаря-ремонтника, менеджера з персоналу та диспетчера.
     
    Представники роботодавців ознайомили шукачів роботи зі змістом запропонованих вакансій, з вимогами до працівника, рівнем заробітної плати, а також детально обговорили умови праці та соціальний пакет, яким забезпечуються працівники товариства. 
     
    Під час міні-ярмарку було створено всі умови для зручного проведення співбесіди роботодавця з претендентами на робочі місця. Захід відвідали близько 20 безробітних громадян, з них п´ятеро виявили бажання особисто відвідати підприємство та остаточно вирішити питання власного працевлаштування.
     
    Крім цього, структурним елементом заходу стали й консультпункти, у яких присутні мали змогу отримати корисну інформацію щодо чинного законодавства про зайнятість населення та інших аспектів, пов’язаних з працевлаштуванням. 
     
    Роботодавці висловили подяку фахівцям міськрайонної філії за оперативну та якісну роботу, і висловили сподівання, що співпраця зі службою зайнятості у напрямку укомплектування вільних робочих місць буде продовжуватись.
     
    Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії обласного центру зайнятості