Стрільців, які гатили по офісу з рушниці в Кропивницькому, затримали за 15 хвилин (ФОТО)

  • 12 серп. 2018 08:59
  • 933
    • Новина Стрільців, які гатили по офісу з рушниці в Кропивницькому, затримали за 15 хвилин (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Повідомлення про стрільбу на вулиці Феодосія Козачинського надійшло в суботу близько 19-ї години. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук Патрульна поліція Кіровоградської області. 

    Заявник повідомив, що до його офісу під'їхав автомобіль Volkswagen срібного кольору, в якому було двоє чоловіків. Між ними виник конфлікт, в ході якого особи вистрілили у повітря та погрожували предметом, схожим на рушницю.

    Інспектори роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції Кіровоградської області негайно розпочали відпрацювання прилеглої території. По області було оголошено спеціальну поліцейську операцію для встановлення та затримання причетних осіб.

    Вже через 15 хвилин на вулиці Абрикосова селища Сонячне інспектори роти ТОР виявлили автомобіль, схожий за орієнтуванням. В салоні було двоє чоловіків. Вони повідомили, що в автівці дійсно є рушниця та дозвіл до неї. Проте інспектори встановили, що даний дозвіл відсутній по базам МВС.

    Патрульними було встановлено причетність даних осіб до вищевказаних обставин.

     

    Нагадаємо, у Світловодському районі невдала спроба крадіжки закінчилась пошкодженням системи поливу.

     

    В подальшому поліцейські забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу.