Кропивницький актор Юрій Жеребцов одружився по-швидкому (ФОТО)

  • 11 серп. 2018 12:51
  • 2751
    • Новина Кропивницький актор Юрій Жеребцов одружився по-швидкому (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Актор Кіровоградського обласного музично-драматичного театру  імені Кропивницького Юрій Жеребцов, який багато років був холостяком, відтепер одружений. Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбук директорка Кіровоградського обласного художнього музею Тетяна Ткаченко, розмістивши світлини зі шлюбної церемонії разом із привітанням.  

    Причому шлюбна церемонія відбулася ще наприкінці липня в художньому музеї, де полюбляють проводити урочистості кропивницькі пари. Реєстрація проходила за пришвидшеною процедурою в рамках проекту «Шлюб за добу».

    Дружиною заслуженого артиста України стала Людмила Філюкова.

    «Не втрималися наші молодята продовжувати зберігати інтригу.

    Так, дійсно, засвідчуємо – Юрий Жеребцов та Людмила Филюкова одружилися наприкінці липня!!! Скориставшись можливістю пришвидченної процедури "Шлюб за добу!"

    Радіємо за вас! Кохання вам безмежного! Здоров'я міцного! У мирі й радості прожити ще багато років разом! Будьте нам щасливими! Любимо й цінуємо вас. Уся Команда КОХМ.

    Приєднуйтеся до привітань!!!» - йдеться у повідомленні.

    Редакція сайту «Утренний город» та «Первой городской газеты» приєднується до привітань та найкращих побажань.

    Як відомо, заслужений артист України Юрій Жеребцов жив у парі з колишньою співробітницею театру імені Кропивницького Долею Пічковською аж до її від’їзду в Росію кілька років тому. Останнім часом актор працював у жанрі моновистави та виступав на малій сцені, в тому числі в галереї «Єлисаветград» та в Кіровоградському обласному художньому музеї.