У Світловодському районі невдала спроба крадіжки закінчилась пошкодженням системи поливу

  • 9 серп. 2018 13:34
  • 767
    • Новина У Світловодському районі невдала спроба крадіжки закінчилась пошкодженням системи поливу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Повідомлення про пригоду надійшло до Світловодського відділу поліції  від працівника підприємства, який, у свою чергу, отримав інформацію від небайдужих громадян. Люди звернули увагу на невідомих осіб, що прибули на територію з екскаватором.
     
    На місці пригоди  поліцейські під час огляду задокументували факт пошкодження металевої труби. Дозвільні документи на проведення будь-яких робіт у осіб були відсутні.
     
    Двоє громадян виявилися мешканцями Полтавської області, а інші двоє – жителями сусіднього району. Їхні  особи встановлено. За рішенням суду на техніку накладено арешт.
     
    Нині працівники Світловодського відділу поліції розслідують кримінальне провадження, розпочате за  ст.15 Кримінального кодексу України "Замах на злочин" та ч. 3 ст. 185 ККУ "Крадіжка".
     
    За ці дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Повідомляє Світловодський відділ 
    поліції Кіровоградської області.
     
    Нагадаємо: У Новоукраїнському районі поліція затримала крадія