Стало відомо, де працюватиме екс-головний поліціянт Кіровоградщини

  • 8 серп. 2018 11:07
  • 2524
    • Новина Стало відомо, де працюватиме екс-головний поліціянт Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький

    Колишній очільник головного управління Національної поліції в Кіровоградській області полковник Сергій Кондрашенко відтепер керує відділом Операції об’єднаних сил у зоні бойових дій на сході країни.

    Про це вчора, 6 серпня, повідомив заступник Голови Національної поліції Костянтин Бушуєв в ході робочої наради у Бахмуті щодо ротації поліцейських підрозділів в рамках Операції об’єднаних сил, зазначає відділ комунікації поліції Донецької області.

     

    Костянтин Бушуєв представив керівникам поліцейських підрозділів начальника відділу ООС з координації діяльності органів Національної поліції полковника поліції Сергія Кондрашенка.

     

    Його безпосереднім завданням є організація взаємодії зі Збройними силами України, Національною гвардією, Державною прикордонною службою, Державною службою з надзвичайних ситуацій, а також іншими підрозділами, які залучені до складу сил та засобів ООС.

     

    - Поліцейським підрозділам необхідно активізуватись в основному напрямку роботи в рамках ООС, а саме протидії витоку зброї у мирні регіони, - підкреслив Сергій Григорович.

     

     

    Нагадаємо, на початку червня Сергія Кондрашенка змінив на посаді керівника начальника поліції Кіровоградської області киянин Роман Козьяков, який має кілька машин та нерухомість у Києві.

     

    У травні поточного року Сергій Кондрашенко на змаганнях із жиму лежачи встановив рекорд України.