У Світловодському районі колишня безробітна додає землякам шарму і підвищує їх впевненість у собі

  • 6 серп. 2018 16:37
  • 669
    • Новина У Світловодському районі колишня безробітна додає землякам шарму і підвищує їх впевненість у собі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Перукарню «Шарм» у центрі селища  Власівки, що на Світловодщині, знають усі місцеві мешканці. Свої перші кроки в якості приватного підприємця тут зробила Надія Скіба. Молода, енергійна жінка, професіонал своєї справи. Лише декілька місяців вона займається підприємницькою діяльністю, проте вже сформувала власну клієнтську базу, має хорошу репутацію, твердо стоїть на ногах та з впевненістю рухається вперед.
     
    Зробити перші кроки у підприємництві їй допомогли у Світловодському міськрайонному центрі зайнятості, куди вона звернулася у грудні 2017 року. Пані Надія відвідала тематичний семінар з орієнтації на підприємницьку діяльність, отримала індивідуальну професійну консультацію фахівця з профорієнтації, проконсультувалася з питань оподаткування у державній податковій інспекції і, враховуючи свій професійний досвід та здобуті знання, вирішила відкрити власну справу з надання перукарських послуг.
     
    Додавши власні заощадження до виплаченої одноразової допомоги по безробіттю для започаткування власної справи, Надія Вікторівна  успішно розпочала свою діяльність.
     
    Якість та широкий спектр послуг, ввічливе обслуговування, можливість заздалегідь записатися на прийом до майстра забезпечують їй популярність та стабільний прибуток.
     
    Пані Надія задоволена тим, що своєю працею приносить користь та радість людям. Вона вдячна службі зайнятості за допомогу у започаткуванні власного бізнесу, адже переконана, що в цьому її професійне майбутнє.
     
    Олена Пипич, начальник відділу активної підтримки безробітних у Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: Навчання перукарському мистецтву з нуля: що треба знати і куди звернутися?