На НТН стартує новий сезон програми "Україна вражає"

  • 6 серп. 2018 10:17
  • 1444
    • Новина На НТН стартує новий сезон програми «Україна вражає» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У неділю, 5 серпня, о 8:00 НТН почав показ нового сезону тревел-шоу "Україна вражає". Ведуча Валерія Микульська розповість і покаже, як цікаво, смачно і пізнавально можна провести вихідні в незвичайних, загадкових і живописних містах і селах України. Перший випуск нового сезону буде присвячено перлині біля моря, улюбленій багатьма українцями Одесі.
     
    "Україна вражає" – справжній туристичний путівник по нашій улюбленій країні. Телеглядачі разом зі знімальною групою і Валерією Микульською побували на українських Мальдівах і в ведмежому заповіднику, "Каньйоні диявола" на Миколаївщині та українському Мертвому морі, в селі майстрів, кар'єрному туристичному оазисі під Коростишевим та інших легендарних куточках України. В новому сезоні програма розповість про найцікавіші, насичені маршрути вихідного дня в межах країни. Дорога, історія, традиції, розваги, природа, ночівля, традиційні місцеві страви – команда програми перевірить на собі, чи можливо встигнути за одні вихідні випробувати всі види відпочинку.
    - Вам більше не доведеться ламати голову, як цікаво провести вікенд, – обіцяє ведуча Валерія Микульська. – Новий сезон програми "Україна вражає" – справжній наочний посібник як для початківця, так і для досвідченого туриста. Ви дізнаєтеся, як побачити максимум цікавих і вражаючих місць всього за два дні, де заночувати і де смачно поїсти. Ми обов'язково поділимося з глядачами практичними порадами, які не знайдеш у туристичних буклетах і на форумах. Велика телеподорож починається вже в цю неділю, 5 серпня!
     
    Нагадаємо: Як розвивається сільській зелений туризм у Польщі та Україні?