Резонансні і кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині на минулому тижні

  • 4 серп. 2018 09:09
  • 1151
    • Новина Резонансні і кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині на минулому тижні Ранкове місто. Кропивницький
    У Кропивницькому біля гуртожитку загинула дівчина
     
    У Кропивницькому, намагаючись потрапити до гуртожитку, загинула 18-річна дівчина
     
     29 липня до відділення поліції надійшло повідомлення, що поруч із гуртожитком №1 ЦНТУ (за адресою за Університетський, 8, корп. 1) лежить невідома особа.
     При виїзді на місце події поліцейські виявили труп дівчинки 2000 року народження. Пізніше було встановлено, що загибла прийшла до чоловіка 1982 року народження. Так як до гуртожитку вже не пускали, він вирішив її підняти на п’ятий поверх за допомогою зв’язаних простирадл.
     Під час того, як чоловік витягував її, простирадла обірвались, а юна дівчина впала на землю. Зі слів свідка, він зайшов до кімнати чоловіка, коли той підіймав дівчину, але в цей момент обірвались простирадла та свідок почув, як хтось впав.
     
    Відсторонюючись від формату, хочеться додати трішки особистої думки. Страшно навіть уявити таку смерть і величину горя для близьких та рідних загиблої. Панове, життя дається одне, й не варто ним так сильно ризикувати.
     
     
    Рятувальники повернули лелеченя до родинного гнізда 
     
    В Олександрії бійці ДСНС допомогли лелеці повернутись в гніздо. Про це повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    29 липня о 10:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Бандурівка Олександрійського району лелеченя випало з гнізда. Працівники ПАТ «Кіровоградобленерго» вимкнули подачу електроенергії до опори, після чого особовий склад 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії за допомогою висувної драбини повернув пташеня до гнізда.
     
     
     
    У своєму будинку під час пожежі загинув мужчина
     
    В Олександрії під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка. 31 липня о 14:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Шевченка у Олександрії. Про це повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Після прибуття на місце події рятувальники з’ясували, що горить 12 м2 речей домашнього вжитку в одній із кімнат приватного житлового будинку. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло загиблого господаря 1957 р.н. 
     
    Вогнеборці о 14:17 пожежу локалізували та о 14:50 – ліквідували. До гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії. 
    Обставини смерті громадянина та причину пожежі встановлюють фахівці.