Цієї осені в Бережинській школі відкриється дві додаткові дошкільні групи

  • 3 серп. 2018 17:07
  • 1159
    • Новина Цієї осені в Бережинській школі відкриється дві додаткові дошкільні групи Ранкове місто. Кропивницький
     
    Голова Кіровоградської РДА Алла Поліщук відвідала з робочим візитом Бережинську сільську раду. Про це пише сайт Кіровоградської облдержадміністрації.
     
    Під час зустрічі з сільським головою Наталією Бондаренко обговорили нагальні питання розвитку території, серед яких реалізація програми «Питна вода Кіровоградського району», в рамках якої в Бережинці з’явиться загалом 18 нових колодязів. Як зауважила сільський голова, 12 колодязів вже встановлено. Проводяться роботи з очистки води.
     
    Голова райдержадміністрації ознайомилася з ходом ремонтних робіт у КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів». На базі школи з 1 вересня відкриваються дві додаткові групи Бережинського дошкільного навчального закладу на 36 місць. На даний час тут завершуються ремонтні роботи, які виконуються за рахунок районного бюджету.
     
    Також на території Бережинської сільської ради планується створення ще одного дитячого будинку сімейного типу для 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Служба у справах дітей Кіровоградської райдержадміністрації опрацьовує питання з підбору відповідного приміщення, що буде придбано за рахунок державних коштів (субвенції).