Щедре поле: На Кіровоградщині шукачі роботи відвідали ферму «Родючість»

  • 3 серп. 2018 12:02
  • 1027
    • Новина Щедре поле: На Кіровоградщині шукачі роботи відвідали ферму «Родючість» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями, на базі ФГ «Родючість», що спеціалізується на вирощуванні зернових, бобових та олійних культур, фахівці Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості провели День відкритих дверей.
     
    У рамках заходу голова ФГ Олег Яніцький змістовно презентував своє підприємство, розповів про історію його створення, досягнення та результати роботи. Також він повідомив про характер, умови та специфіку праці.
     
    Під час екскурсії господарством, учасники мали змогу оглянути сучасну сільськогосподарську техніку, майстерні, зерносховище, елеватор і тік, поспостерігати за технологічними процесами, що відбуваються при зборі врожаю та ін. 
     
    «На сьогоднішній день на підприємстві виникла потреба у працівниках, адже набирає обертів сезон жнив, і для проведення комплексу зернозбиральних робіт необхідні тимчасові працівники», – відмітив О. Яніцький. 
     
    У свою чергу фахівці районної філії поінформували присутніх про можливість участі у роботах тимчасового характеру, що сприяють матеріальній підтримці безробітних, відновленню їхніх трудових навичок, а також підвищенню шансів на отримання постійного місця роботи. У результаті троє осіб виявили бажання взяти участь у роботах тимчасового характеру, що проходитимуть на підприємстві у серпні місці поточного року.
     
    На думку безробітних, День відкритих дверей на виробництві пройшов у цікавій та змістовній формі. А самі фахівці районної філії мають надію, що захід принесе позитивні результати в подальшому працевлаштуванні безробітних, в тому числі тих, які не здатні на рівних конкурувати на ринку праці.
     
    Світлана Кириченко, завідувач сектору взаємодії з роботодавцями відділу надання соціальних послуг Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості