У Благовіщенському безробітним пропонують службу в Національній поліції

  • 1 серп. 2018 18:06
  • 897
    • Новина У Благовіщенському безробітним пропонують службу в Національній поліції Ранкове місто. Кропивницький
     
    З метою інформування відвідувачів центру зайнятості про проведення конкурсу на службу у підрозділах Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області нещодавно в Благовіщенській районній філії Кіровоградського ОЦЗ  презентували роботодавця за участі начальника кадрового забезпечення відділення поліції в Благовіщенському районні Анатолія Власова.
     
    «Презентація роботодавця – це чудова можливість для безробітних поспілкуватись особисто з представником установи, отримати вичерпну інформацію про наявні вакансії та умови праці», – наголосила заступник директора Тетяна Драчук.
     
    У заході узяли участь 10 осіб із числа безробітних, які перебувають на обліку в Благовіщенській районній філії. Кожен мав змогу поставити питання та отримати професійну та докладну відповідь, а також отримати індивідуальні рекомендації.
     
    Подібні заходи спільно з представниками районного відділу поліції стали традиційними та продуктивними у напрямку підбору кадрів. 
     
    Наталія Комар, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Благовіщенської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості