На Кіровоградщині злочинець стріляв з обрізу

  • 30 лип. 2018 19:07
  • 886
    • Новина На Кіровоградщині злочинець стріляв з обрізу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції встановлюють обставини вчинення чоловіком хуліганських дій. Про це поідомляє Управління поліції охорони поліції Кіровоградської області.
     
    27 липня близько 23.00 до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в дворі багатоповерхового будинку чути звуки, схожі на постріли. 
     
    «За вказаною адресою негайно прибув наряд поліції охорони та група реагування патрульної поліції.
    У ході відпрацювання прилеглої до будинку території правоохоронці помітили чоловіка, який при появі поліцейського автомобіля кинувся тікати та викинув зброю.
    Громадянина зупинили та встановили його особу.
     
     Порушником виявився раніше судимий 38-річний місцевий житель. На місці події поліцейські знайшли обріз мисливської рушниці ТОЗ, 16-го калібру, без набоїв, який направлено на дослідження», - зазначив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
     
    Пояснити, звідки в нього зброя, громадянин не зміг. Особу затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) ККУ. 
     
    Також розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому біля гуртожитку загинула дівчина