Як кропивницька молодь відпочивала у Карпатах

  • 30 лип. 2018 14:06
  • 1386
    • Новина Як кропивницька молодь відпочивала у Карпатах Ранкове місто. Кропивницький
     
    Наприкінці липня тривав православний табір в Карпатах «Благодатне джерельце», у якому взяв участь юнацько-молодіжний клуб «Позитив». Про це у ФБ пише священик Андрій Бобрик.
     
    З 23 по 29 липня тривав православний табір в Карпатах «Благодатне джерельце», загальним спрямовуванням якого було розкриття лідерських якостей в молодих людях. Активну участь в даному таборі взяв юнацько-молодіжний клуб «Позитив», котрий діє при Спасо-Преображенському Кафедральному соборі, на чолі зі своїм наставником.
     
     
    Молодь провела п’ять незабутніх днів в Карпатах, де познайомилась і подружилась з хлопцями та дівчатами з Хмельницьку, Борислава та Шепетівки. Оздоровились гірським повітрям, активно та творчо відпочили. Особливо надовго запам’ятається для дітей подорож до водопаду та підйом на вершину гори Коньова (889 м). Також хлопці та дівчата купались в річці Стрий, переходили через натяжний міст, ходили екскурсією до місцевого храму, спілкувались біля вогнища, грали в ігри, та навіть навчались іконопису. В кінцевому результаті народилась тісна та щира дружба між дітьми з Кропивницького та дітьми з міст учасників православного табору.