У Петрівському районі грабіжники відібрали у юнака цінні речі

  • 26 лип. 2018 19:02
  • 890
    • Новина У Петрівському районі грабіжники відібрали у юнака цінні речі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції встановили особу чоловіка, причетного до скоєння грабежу. Про це повідомляє Петрівське відділення поліції Кіровоградської області.
     
    У Петрівському районі перехожий отримав тілесні ушкодження від невідомих осіб та позбувся особистих речей. По «гарячих слідах» поліцейські викрили у кримінальному правопорушенні місцевого жителя, у якого вилучили частину викраденого.
     
    Повідомлення про злочин надійшло до відділення поліції від 20-річного мешканця населеного пункту. Чоловік розповів, що у вечірній час поблизу магазину його побили невідомі особи та відібрали барсетку, в якій знаходився гаманець із грошима, годинник, блютуз-колонка та інші речі. 
     
    На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Під час відпрацювання території населеного пункту неподалік розважального закладу працівники поліції помітили чоловіка, схожого за прикметами на зловмисника.
    Поліцейські встановили особу громадянина. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець. Під час проведення особистого огляду у чоловіка було вилучено частину речей потерпілого. 
     
     
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.