У Новоархангельську замість вождя замайорів червоно-чорний прапор

  • 23 лип. 2018 08:16
  • 2569
    • Новина У Новоархангельську замість вождя замайорів червоно-чорний прапор Ранкове місто. Кропивницький
        
    На Кіровоградщині, у Новоархангельську, місцеві націоналісти на постаменті, де раніше возвеличувався більшовицький вождь, встановили червоно-чорний прапор. Про це на ФБ повідомляє депутат Новоархангельської селищної ради Євген Козакул (ВО "Свобода").
     
     
     
    "Націоналістична декомунізація або червоно-чорний прапор боротьби підійнявся понад Новоархангельським.
     
    Відсьогодні, на місці колишнього більшовицького, комуністичного боввана, на площі імені Клари Байраченко замайорів славетний, червоно-чорний прапор боротьби нації за Українську Соборну Самостійну Державу.
     
    З давньої, козацької доби і до часу Другої світової, від оборонців України в складі незламної Української Повстанської Армії - до сучасних Героїв московито-української війни - наша кров, пролита за нашу, рідну, землю відображена в тих кольорах...
     
     
    Знов, як і майже століття тому, в найтяжчу годину, бойовий, червоно - чорний прапор злітає до неба, надихаючи українців до спротиву ворогам і віддаючи шану нашим сучасним Героям, котрі зі зброєю в руках боронять рідну країну на східньому фронті...
     
    Учора, 22-го липня, націоналісти - свободівці з Новоархангельської районної організації, разом з побратимами, ветеранами московито-української війни, встановили національний, червоно-чорний бойовий прапор на місці колишнього московитського ідола.
    В процесі монтажу довелось також заретушувати надпис, та підготувати лицеву поверхню до встановлення гранітної дошки в посвяту мешканцям Новоархангельского району, героям московито - української війни, котрі ціною свого життя стримували навалу підлого ворога...
     
    Свободівці та наші побратими взяли на себе цю ініціятиву, зважаючи на злочинну бездіяльність представників місцевої влади.
     
    Зважаючи на злісне невиконання вимог Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки".
     
    Ми, українці, і є Влада.
     
     
    Якщо теперішнім очільникам ніколи, або не вистачає хисту - то мусимо самі виконувати те, на що вказує наша власна Совість і Гідність та чинне законодавство. 
    Зараз шукаємо кошти на виготовлення двох флагштоків, на котрих буде встановлено державні, синьо-жовті прапори обабіч постаменту.
     
    Гранітну дошку, керівник Новоархангельської РО ВО "Свобода" Дмитро Садіков вже замовив, готуємось до виконання робіт по нанесенню зображень.
     
     
    Щиро дякуємо чудовій людині, місцевому підприємцю і волонтеру, Сергію Цвеню, за дружню допомогу", - йдеться у повідомленні.
     
     

     

    Нагадаємо: Чи замайорить червоно-чорний прапор над Кропивницьким?