Біля Міськсаду знайшли тіло потопельника: подробиці (ФОТО)

  • 20 лип. 2018 23:03
  • 7250
    • Новина Біля Міськсаду знайшли тіло потопельника: подробиці (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 20 липня, у Кропивницькому, близько 15 години дня, у Горсаду біля ресторану "Тиха Гавань" у річці знайшли тіло потонулого мужчини.
     
    Тіло невідомого чоловіка у воді помітив хлопчик, який прийшов на річку відпочивати, він же і повідомив працівників ресторану "Тиха Гавань" про страшну знахідку. Робітники закладу негайно викликали поліцію. 
     
    Тіло загиблого перебувало недалеко від берега, тож рятувальникам не прийшлося запливати у водойму, тому витягли покійника з води за допомогою багра - палиці з гаком. Слідчі з кримінальними експертами оглянули чоловіка і попередньо встановили, що тіло загиблого перебувало у воді вже протягом 3-4 днів, тож на тілі вже з’явились трупні п’ятна. 
     
    На вигляд небіжчик років 30-35-ти, був одягнений у сірі спортивні штани, мав численні татуювання на тілі.
    Положення тіла характерне для потопельника, так як руки зігнути у локтьових суглобах під кутом 90 0 Ймовірно, мужчина стрибнув у воду, сильно вдарився головою об камені, через що і потонув.
     
    Наразі особа загиблого встановлюється.
     
    Як розповіли місцеві відпочивальники, три дні тому якийсь мужчина стрибнув з дамби і потонув, але його тіло й досі не знайшли. Спочатку припустилися думки, що саме той чоловік і знайшовся, але потім зрозуміли, що це інша особа, бо одягнена у іншу одежу.
     
    Олена Скочко