Кропивничан запрошують у столицю на відзначення Дня Хрещення Київської Руси-України

  • 20 лип. 2018 10:14
  • 1011
    • Новина Кропивничан запрошують у столицю на відзначення Дня Хрещення Київської Руси-України Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому організовується безкоштовна поїздка до Києва на урочистості зі святкування Дня Хрещення Київської Руси-України. Про це у ФБ пише місцевий історик Юрій Митрофаненко.
     
    "Товариство! В умовах боротьби за створення Української помісної православної церкви (томос) 28 липня (субота), у день пам’яті Святого рівноапостольного князя Володимира – хрестителя Київської Руси, в Україні відзначається День Хрещення Київської Руси-України. З нагоди 1030-річчя цієї визначної для всіх православних України дати  запрошуємо кропивничан взяти участь в урочистостях, які відбудуться 28 липня 2018 року у Києві.
     
    Поїздка БЕЗКОШТОВНА. За підтримки влади та за ініціативи народних депутатів України. Про місце збору учасників поїздки та час виїзду повідомлю пізніше. Дорогою екскурсія від Юрія Митрофаненка "Сторінки історії українського народу від Інгула до Дніпра" на певних умовах. Можемо зібрати до 70 осіб охочих. Якщо такі є, пишіть в коментарі до допису", - йдеться у повідомленні.
     
     
    Нагадаємо: Яка програма Національного мистецького фестивалю запланована у Кропивницькому?