Працівники поліції швидко встановили особу злодія, який скоїв крадіжку

  • 19 лип. 2018 16:10
  • 838
    • Новина Працівники поліції швидко встановили особу злодія, який скоїв крадіжку Ранкове місто. Кропивницький
     
    33-річний раніше судимий олександрієць, скориставшись відсутністю уваги потерпілого, вкрав його майно. Про це повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    Повідомлення про злочин працівники Олександрійського відділу поліції отримали від 38-річного жителя району. Чоловік перебував на одному з ринків міста у справах, де і позбувся власних речей. 
     
    Поліцейські негайно виїхали за вказаною адресою для з’ясування обставин події. На пошуки причетних до крадіжки осіб було орієнтовано всі наряди поліції. 
     
    «Вже наступного дня оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини місцевий мешканець. Чоловік встиг продати чужий мобільний телефон та витратити викрадені кошти у сумі 4 900 гривень. Поліцейські вилучили гаманець і барсетку», - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.
     
    У даний час особа надає покази слідчому у рамках кримінального проводження, розпочатого за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкцією статті передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.
     
    Нагадаємо: Наряд поліції охорони "застукав" чоловіка на крадіжці кабелю