«Тренуємось як чемпіони, щоб стати чемпіонами»: збірна України з бейсболу готується до Чемпіонату Європи у Кропивницькому

  • 18 лип. 2018 14:17
  • 1082
    • Новина «Тренуємось як чемпіони, щоб стати чемпіонами»: збірна України з бейсболу готується до Чемпіонату Європи у Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 18 липня, у Кропивницькому відбулася прес-конференція стосовно проведення у нашому місті чемпіонату Європи з бейсболу.
    Як відомо, з 23 по 28 липня Україна та Кропивницький уперше прийматимуть змагання рівня чемпіонату Європи з бейсболу серед національних збірних.
     
    До нашого обласного центру завітають команди таких країн, як Угорщина, Румунія, Грузія, Естонія. Разом із Україною вони боротимуться за путівку в дивізіон «В» європейського бейсболу.
    Як зазначив бейсбольний блогер Олександр Виноградов, на цю подію Україна чекала більше 20 років. Уперше за свою історію національна збірна України з бейсболу гратиме міжнародні матчі безпосередньо на території України.
     
    - Ми зібрали найдосвідченіших та найкращих гравців України. Ми тренуємося, як чемпіони, щоб стати чемпіонами. Я знаю, що до Кропивницького приїде чимала кількість глядачів із інших міст, аби подивитися, як грає наш збірна. У нас гідні суперники. Першу гру ми граємо з гравцями збірної Естонії 23 липня о 16.00, - додає головний тренер національної збірної України з бейсболу Олег Бойко.
     
    І понеділка по п’ятницю щодня гратимуться по два матчі: початок об 11.00 та о 16.00. Збірна України гратиме матчі о 16.00 щодня, крім вівторка.
    У суботу, 28 липня, відбудеться фінал чемпіонату о 14.00, де дві команди, що посіли перше та друге місця за підсумками групового етапу, будуть боротися за звання чемпіонів Європи.
     
    Офіційне відкриття змагань відбудеться о 16.00 перед грою нашої збірної. Триватиме до 20 хвилин. Офіційне відкриття пройде за участю керівництва області та спонсорів. Також відбудеться парад усіх команд.
    Місце проведення чемпіонату: бейсбольний стадіон СДЮШОР-2 «Діамант» (район Олексіївки, вулиця Кургана, 64). Дістатися до стадіону можна маршрутами 3 та 104 . 
     
    Вхід на стадіон вільний.
     
    Нагадаємо: Легкоатлетка з Кропивницького перемогла на Чемпіонаті Європи
     
    Аліна Кулик