«Мрія Є»: безробітних Кропивницького запрошують здобути професію життя

  • 18 лип. 2018 12:55
  • 1320
    • Новина «Мрія Є»: безробітних Кропивницького запрошують здобути професію життя Ранкове місто. Кропивницький
     
    Усе частіше безробітні Кропивницького та області звертаються за допомогою до обласного центру зайнятості. 18 липня про результати своєї співпраці із службою зайнятості Кіровоградщини розповіли на швейному виробництві «Мрія Є».
     
    У Кропивницькому «Мріє Є» вже 15 років  забезпечує робочими місцями кропивничан та активно співпрацює з обласним там міськрайонним центрами зайнятості.
     
    - Наше виробництво ще у 2003 році  ми заснували разом із моєю сестрою. Потужності підприємства дозволяють успішно працювати на всеукраїнському ринку. Основним напрямком роботи нашого підприємства є масовий та індивідуальний пошив жіночого, дитячого одягу, а також виготовлення текстильної продукції для готельно-ресторанного бізнесу. Наприклад, у нашому місті заклади громадського харчування активно замовляють наші скатерки, що не пропускають воду, та уніформи для персоналу, - повідомляє засновниця виробництва Інна Чижик.
     
    Під час заходу присутні мали можливість ознайомитися з роботою підприємства, результатами взаємодії з Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості у напрямку працевлаштування місцевих мешканців та дізнатися про актуальні вакансії.
     
    - Колектив підприємства постійно розвивається та оновлюється новими кадрами. Так, вже з 20-го липня слухачі групи кравців, які навчаються у ДНЗ «Кропивницький професійний ліцей побутового обслуговування», за направленням розпочнуть на «Мрії Є» виробничу практику, - зауважив заступник директора Кіровоградського обласного центру зайнятості Богдан Стоян.
     
     
    За роки своєї праці підприємство відкрило дві філії швейних цехів по області. За словами Яни Шевченко, начальниці відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру занятості, за роки співпраці підприємство подало 199 вакансі, з них укомплектовано 101.
     
    - У нас працевлаштовані 104 особи, всі вони працюють офіційна та мають соціальний пакет. Середня заробітна плата працівників - 5 600 гривень. Звісно, є премії для працівників і деякі в місяць можуть заробити до 12 тисяч. Все залежить від того, на скільки людина хоче працювати. Близько 50% колективу на підприємстві працює з початку його створення. Це свідчить про той факт, що у нас панує гарна атмосфера, яка сприяє успішній роботі, - додає Інна Чижик.
     
    У центрі ж зайнятості закликають безробітних, які хочуть отримати професію кравця та мати гідну оплатою, звертатися до них. Усі охочі пройдуть навчання, після чого 100% будуть успішно працевлаштовані.
     
    Аліна Кулик
     
     
     
    Нагадаємо: Безробітні Кропивницького стають працівниками виробника халви й козинак