Як у Кропивницькому борються з торгівлею на тротуарах?

  • 18 лип. 2018 14:30
  • 817
    • Новина Як у Кропивницькому борються з торгівлею на тротуарах? Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому відбувся рейд з відстеження місць несанкціонованої торгівлі. Про це пише сайт Міської ради Кропивницького
     
    17 липня муніципальний патруль у складі спеціалістів управління торгівлі та побутового обслуговування населення департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій, спеціалізованої інспекції, працівників поліції, міської дружини та представників засобів масової інформації провів рейдове відстеження місць несанкціонованої торгівлі по вулиці Преображенській біля ринку “Центральний”.
     
     
    В результаті проведення рейду спеціаліст спецінспекції склав 3 протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил благоустрою міста), працівники поліції склали 2 протоколи за статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення (торгівля з рук у невстановлених місцях) та вилучили ваги у кількості 2 одиниці. Несанкціонована торгівля, яку здійснювали 35 торгівців, призупинена. 
     
    З громадянами, які торгували у невстановлених місцях, провели роз’яснювальну роботу стосовно недопущення «стихійної» торгівлі продуктами харчування на тротуарах, газонах та біля житлових будинків.