Вперше у Кропивницькому відбудеться чемпіонат Європи з бейсболу

  • 18 лип. 2018 09:09
  • 1122
    • Новина Вперше у Кропивницькому відбудеться чемпіонат Європи з бейсболу Ранкове місто. Кропивницький
     
    У середу, 18 липня, о 13:00 у Прес-клубі міста Кропивницького (вул. Соборна, 1-А, ТЦ «Копілка», 3 поверх) відбудеться прес-конференція з приводу проведення в Кропивницькому чемпіонату Європи з бейсболу.
     
    Учасники прес-конференції:
     
    Олег Бойко, головний тренер національної збірної України з бейсболу, Заслужений тренер України;
    Уляна Соколенко, заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації;
    Олександр Виноградов, бейсбольний блогер. 
     
    Як відомо, з 23 по 28 липня Україна та Кропивницький вперше у своїй історії прийматимуть змагання рівня чемпіонату Європи з бейсболу серед національних збірних (група С). До нашого міста приїдуть бейсбольні збірні країн: Угорщина, Румунія, Грузія, Естонія. Разом із збірною України вони боротимуться за одну єдину путівку в дивізіон «B» європейського бейсболу. 
     
    Вперше за свою майже 25-річну історію національна збірна України з бейсболу гратиме міжнародні матчі рівня СЕВ (Європейської Конфедерації бейсболу) безпосередньо на території України. 
     
    Із понеділка по п’ятницю щодня гратимуться по два матчі: початок об 11.00 та о 16.00 за місцевим часом. Збірна України проводить матчі о 16.00 щодня, крім вівторка (вівторок для нашої команди – вихідний день). 
     
    У суботу, 28 липня в фіналі чемпіонату о 14.00 дві команди, що посіли перше та друге місце за підсумками групового етапу, розіграють між собою єдину путівку до дивізіону «В».
     
    Всі ігри турніру проходитимуть на бейсбольному стадіоні СДЮШОР-2 «Діамант» (район Олексіївки, вулиця Курганна, 64). Вхід на стадіон – вільний.
     
    Останні два тижні на цьому стадіону тривають збори кандидатів до складу національної збірної України на «домашній» чемпіонат Європи.
     
    Протягом прес-конференції Олег Бойко, зокрема, розповість про суперників збірної України. Також гості прес-конференції зможуть дізнатися про цікаві моменти організації турніру та церемонії відкриття змагань, а також, що саме може завадити провести у Кропивницькому турнір чемпіонату Європи з бейсболу (група С)».
     
    Нагадаємо: Команда поліції охорони Кіровоградщини виборола друге місце у змаганнях із кульової стрільби