Як виглядатиме вулиця Тютюшкіна після ремонту?

  • 17 лип. 2018 15:00
  • 923
    • Новина Як виглядатиме вулиця Тютюшкіна після ремонту? Ранкове місто. Кропивницький
     
    У міській раді мешканцям вулиці Тютюшкіна розповіли, як виглядатиме їх вулиця після ремонту. Про це повідомляє сайт Міської ради Кропивницького.
     
    16 липня у міській раді Кропивницького пройшла зустріч заступника міського голови Олександра Мосіна з мешканцями вулиці Тютюшкіна, які виступають проти розширення дороги по їхній вулиці. На зустрічі також були присутні керівництво головного управління житлово-комунального господарства міської ради, проектанти та представники засобів масової інформації.
     
    Щоб розвіяти усі сумніви та острахи громади, Олександр Мосін продемонстрував присутнім проект капітального ремонту дороги по вулиці Тютюшкіна і пояснив, що він у себе включає.
     
    - Проект передбачає розширення дороги до 7 метрів, облаштування газонної частини, тротуарів та освітлення, - зазначив профільний заступник міського голови. - Також в результаті реалізації проекту капітального ремонту дороги буде вирішено питання водовідведення по профілю проїжджої частини, аби уникнути підтоплення подвір’їв та будинків під час зливи.
     
    Під час зустрічі з мешканцями вулиці Олександр Мосін вичерпно відповів на усі запитання. Але, щоб розвіяти усі сумніви остаточно, другу зустріч вирішено було провести на місці ремонту дороги.
     
    - Наступна зустріч полягає в тому, щоб перевірити певні відстані передбачені проектом, і які найбільше турбують громадян, та з’ясувати, чи відповідають вони тим, що зазначені в проектно-кошторисній документації, - зауважив Олександр Мосін. - Також буде перевірено наявність комунікацій, щоб не пошкодити їх під час ремонту.
     
    Заступник міського голови також додав, що по відремонтованій вулиці заборонять проїзд великовагового транспорту та встановлять обмежувачі швидкості.
     
    Нагадаємо: «Вулицю Бабушкіна ремонтують не за моєї ініціативи, а на прохання громади», - заявив очільник Кропивницького