В Олександрії працівники поліції затримали грабіжника, який відібрав телефон у перехожого

  • 17 лип. 2018 13:33
  • 730
    • Новина В Олександрії працівники поліції затримали грабіжника, який відібрав телефон у перехожого Ранкове місто. Кропивницький
     
    35-річний раніше судимий чоловік вирвав з рук мобільний телефон у місцевого жителя. Про це повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області. 
     
    Повідомлення про подію надійшло від 34-річного потерпілого. До перехожого підбіг невідомий та, притримавши його за шию, відібрав телефон.
    Поліцейські негайно виїхали за вказаною адресою для з’ясування всіх обставин справи. 
     
    «За вказаними прикметами оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини місцевий мешканець. 
    Мобільний телефон повернули власникові. Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», - розповів  т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.
     
    У  даний час особі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкцією статті за такі дії передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.
     
    Нагадаємо: За нічну зміну кропивницькі патрульні виявили двох осіб з наркотичними речовинами