На які маршрути Кропивницького виїдуть 10 нових автобусів?

  • 17 лип. 2018 09:54
  • 1440
    • Новина На які маршрути Кропивницького виїдуть 10 нових автобусів? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 17 липня, начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Кропивницького Олександр Вергун провів прес-конференцію, на якій розповів, які мікрорайони сполучатиме новий комунальний транспорт міста.
     
    За інформацією, 10 автобусів середньої місткості виїдуть на маршрути приблизно 10 серпня.
     
    - Автобуси поїдуть на три нові маршрути. А саме маршрут 111А сполучатиме Стару Балашівку, Озерну Балку та Біляєва. Проходитиме Критий ринок, автостанцію №2 та центральну частину Кропивницького. На цей маршрут поїдуть 3 нові автобуси. 
    46-й маршрут сполучатиме селище Гірниче та Новомиколаївку. Проходитиме він по Бобринецькому Шляху, через педагогічний університет, по вулиці Ельворті, проходитиме колишню Колгоспну до вулиці Короленка, а потім по вулиці Братиславській до м’ясокомбінату «Ятрань». 
    І останній маршрут №130, який сполучатиме Катранівку та Лелеківку. Автобус курсуватиме по вулиці Генерала Родимцева, далі по Преображенській до дитячої обласної лікарні, потім по вулиці Кропивницького через поліклініку №3, далі по Полтавській до автостанції №1 і вже потім по вулиці Короленка й до Лелеківки. Наразі вирішується питання кінцевої зупинки: чи це буде Лелеківське кладовище, або ж там, де й кінцева 15-го маршруту, - повідомив Олександр Вергун.
     
    Після того, як маршрути будуть остаточно затверджені на виконавчому комітеті міської ради Кропивницького, новий комунальний транспорт вирушить на маршрути.
     
    Аліна Кулик
     
    Нагадаємо: Відсьогодні проїзд у маршрутних таксі Кропивницького - 5 гривень