Патрульні оперативно розшукали дівчинку, яка сховалась від матері у сараї

  • 16 лип. 2018 16:02
  • 928
    • Новина Патрульні оперативно розшукали дівчинку, яка сховалась від матері у сараї Ранкове місто. Кропивницький
     
    15 липня близько 10-ї години до поліції звернулась мати дворічної дівчинки з проханням знайти її доньку. Про це у ФБ пише Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Патрульні невідкладно виїхали за місцем їхнього проживання, а саме на вулицю Карабінерна. Заявниця повідомила, що її донька і 4-річний син грались на подвір’ї. Вона лише на пару хвилин забігла до будинку, а коли повернулась, дівчинка зникла. Жінка миттю пробігла вулицею, проте без результатів.
     
    Інспектори опрацювали прилеглу територію і виявили малечу на території домоволодіння, в одній із господарських будівель. Дівчинка вирішила погратись, сховалась і закрила за собою двері. Наразі дівчинці нічого не загрожує. Вона зі своєю мамою, яка обіцяла більше ніколи не залишати дітей наодинці.
     
    Всього за минулий тиждень патрульні виявили чотири загублені дитини. Закликаємо батьків бути пильними, стежити за своїми дітьми на подвір’ї та під час прогулянок, за можливості зустрічати їх зі школи, а в разі їхнього зникнення негайно повідомляти до поліції за спецномером 102!
    У разі зникнення дитини невідкладно телефонуйте на лінію «102»