На Кіровоградщині минулої доби сталося три пожежі в житловому секторі

  • 16 лип. 2018 14:07
  • 854
    • Новина На Кіровоградщині минулої доби сталося три пожежі в житловому секторі Ранкове місто. Кропивницький
     
    За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області приборкали три пожежі в житловому секторі. Про це повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 16 липня о 07:05 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу житлового будинку в дачному кооперативі «ДСК» села Липове Кіровоградського району. Як з’ясувалось на місці події, горіло 3 м2 домашніх речей в житловому будинку. Вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону  Кропивницького о 07:38 пожежу було локалізували та о 07:46 – ліквідували. 
     
     
    О 18:15 виникла пожежа у селі Нерубайка Новоархангельського району. Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що на території приватного домоволодіння горить 200 кг сіна, 5 складометрів дров та 4 м2 покрівлі господарчої споруди. Пожежу приборкали рятувальники 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини  Новоархангельська.
     
    О 22:38 виникла пожежа 35 м2 сінника та 1,5 тони сіна в ньому на території приватного домоволодіння в елищі Нова Прага Олександрійського району. Силами вогнеборців 2-го Державного пожежно-рятувального загону  Олександрії та місцевої пожежної команди Нової Праги о 23:30 пожежу загасили. 
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.