У центрі Кропивницького грабіжник вихопив з рук мобілку у жінки

  • 13 лип. 2018 13:06
  • 788
    • Новина У центрі Кропивницького грабіжник вихопив з рук мобілку у жінки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Два злочини проти власності розкриті завдяки відповідальності пильних громадян та оперативності правоохоронців. Про це у фБ пише Патрульна поліція Кропивницького.
     
    12-го липня близько 8-ї години, патрулюючи вулицею Поповича, інспектори виявили двох осіб із металевим виробом, схожим на кришку люка оглядового колодязя. Ними виявились 31- і 38-річні громадяни.
     
    Вони пояснили, що знайдену річ планували перепродати. Патрульні забезпечили схоронність предмету та викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин подій.
     
     
     
    Наступний виклик про злочин проти власності на громадській зупинці «Головпоштамт» по вулиці Велика Перспективна надійшов патрульним того ж дня близько 12-ї години.
     
    Інспектори негайно прибули за вказаною адресою. На місці події заявниця повідомила, що коли заходила у маршрутку, невідом чоловік ривком з руки зірвав телефон і втіу у бік Набережної. Також розповіла про прикмети грабіжника.
     
    Опрацьовуючи територію за вказаним напрямом, правоохоронці виявили 23-річного чоловіка, схожого за описом. Далеко втекти йому завадили небайдужі перехожі, які почули вигуки дівчини про грабіжника. Одним з них був співробітник Кіровоградського відділу поліції, який відпочивав із сім’єю, будучи поза службою.
     
    Так за лічені хвилини затримали ймовірного злочинця. Тепер справою займається слідчий.
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому через конфлікт чоловік ледь не зарізав свого сусіда