Про що домовилися жителі вулиці Тютюшкіна та міська влада?

  • 13 лип. 2018 12:34
  • 1485
    • Новина Про що домовилися жителі вулиці Тютюшкіна та міська влада? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні зранку між жителями вулиці Тютюшкіна (колишня Бабушкіна) та заступником міського голови Олександром Мосіном відбувся діалог стосовно зпилу дерев по вулиці та розширенню дороги.
     
    Як вже повідомлялося раніше, на Тютюшкіна збираються покласти нове асфальтне покриття. Місцеві мешканці запевняють, що за їхніми підрахунками ширина дороги складатиме 8 метрів та напряму сполучатиме м'ясокомбінат "Ятрань" із вулицею Короленка. Начальник управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко надав документ, де вказано, що ширина майбутньої дороги сягатиме 7 метрів, а не 8. 
     
     
    - 7 метрів – це проїжджа частина, а ширина смуги руху 3,5 метрів, - повідомив Віктор Кухаренко.
     
    Жителі запевняють, що не проти нової дороги, але ж просять, щоб будували все по нормам. Люди бояться за свої будинки, адже на цьому місці колись було міське звалище, а в самій землі багато пустот, грунт періодично провалюється. Якщо по цій вулиці їздитимуть вантажівки - можуть піти тріщини по фундаментах і будинки посипляться.
     
     
    Мешканці навіть планували перекривати дорогу, щоб їх почули та дослухалися до них. Люди запевняють, що не мають іншого виходу, адже інакше вони втратять свої домівки.
     
    - Зараз ми роботи припиняємо, якщо ви наведете певні вимоги, то зрозуміло, що ми будемо переробляти,  - запевнив Олександр Мосін.
     
    Олександр Мосін та місцеві жителі домовилися зібратися та обговорити всі деталі та зауваження разом. Зустріч призначили на понеділок о 14.00 у міській раді.
     
     
    Нагадаємо: Кропивничани вийшли на захист своїх домівок та дерев (ФОТО)